DeWit Industrial Sensors
België
  • Home
  • Incrementele encoder

Incrementele encoder

Op zoek naar een incrementele encoder? Met onze QR-hoeksensoren van DIS Sensors kunt u contactloos absolute hoekverdraaiingen meten van 0° tot 360°, zonder mechanische eindstop. Er zijn twee typen behuizingen leverbaar: QR30 en QR40 hoekverdraaiingsmeters. Bij de absolute en incrementele encoder uit de QR30-serie kunt u de sensor en de magneet apart monteren. Bij de QR40-serie is de magneet geïntegreerd op de draaiende as binnen de behuizing.

Absolute of incrementele encoder?

                encoder

De QR30, QR30N en QR40 hoekopnemers zijn leverbaar als absolute of als incrementele rotary-encoder. Bij een absolute rotary-encoder is de analoge uitgang gelijk aan de hoekverdraaiing van max. 360°. Een incrementele encoder is vooral bedoeld om de rotatiesnelheid van een as te meten.

Waterdichte kunststof behuizing

Vrijwel alle absolute- en incrementele encoders van DIS Sensors hebben het unieke behuizingconcept QUADRO®. Voordelen van deze kunststof behuizing zijn:

  • Het zeer compacte formaat;
  • De eenvoudige montage;
  • De hoge afdichting: IP67 (QR30) en IP66 (QR40).

Alle mogelijke accessoires

U kunt bij ons niet alleen terecht voor incrementele encoders, maar ook voor alle benodigde accessoires. Neem een kijkje onder toebehoren voor een overzicht van de accessoires. Staat het accessoire die u zoekt er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Vind de geschikte encoder met de product selector

Maak gebruik van de product selector om te bepalen welke encoder geschikt is voor uw specifieke situatie. Mocht u geen geschikte sensor kunnen vinden, neem dan gerust contact op met uw lokale distributeur. Wanneer u in België bent gevestigd kan onze distributeur Rotero Belgium uw vragen beantwoorden. Bel naar +32 (0)15 451 840 of stuur een e-mail naar info@rotero.be. Wellicht kunnen zij samen met u en hoekverdraaiingsmeter zoeken of ontwikkelen die wél aan de door u gestelde wensen en eisen voldoet. Mocht u in een ander land gevestigd zijn, dan verwijzen wij graag naar ons uitgebreide netwerk van distributeurs voor een distributeur bij u in de buurt.

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40               
3763 LZ Soest  
Nederland  
   
Telefoon  
Algemeen: +31 (0)35 603 81 81
Technisch: +31 (0)35 603 81 88
   
E-mail  
Algemeen: info@dis-sensors.nl
Verkoop: sales@dis-sensors.nl
Technisch: support@dis-sensors.nl
   
KvK: 31031359
btw: NL008173278B01
   
LinkedIn  
   
   
Privacy Statement  
Cookies  
© 2024 | Dolphiq Internet
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector