DeWit Industrial Sensors
België

Agritechnica 2023 was een groot succes!

Van 12 tot 18 november stond DIS Sensors voor het eerst op de Agritechnica 2023. Dit geweldige event staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit in de agrarische sector, wat een mooi platform bood voor DIS Sensors om wereldwijd in contact te komen met enthousiastelingen, vernieuwers en leiders in de industrie.

DIS Agritechnika 2023

Onze aanwezigheid op Agritechnica 2023 bood ons de kans om ons geavanceerde sensortechnologieën te tonen aan een breed publiek. De feedback en interesse in onze non-contact magnetische sensoren en veelzijdige acceleratiesensoren waren bijzonder bemoedigend. Deze sensoren, die innovatie en efficiëntie in de landbouwsector bevorderen, hebben aangetoond dat ze essentieel zijn voor de moderne landbouwpraktijken.

Tijdens het evenement hebben we niet alleen onze producten kunnen presenteren, maar ook waardevolle gesprekken gevoerd met professionals uit de industrie. Deze interacties hebben ons inzicht gegeven in de huidige trends en toekomstige behoeften van de landbouwtechnologie, waarmee we onze toekomstige productontwikkeling kunnen vormgeven.

Het succes van Agritechnica 2023 heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd om door te gaan met onze missie om de agrarische sector te voorzien van de meest geavanceerde en betrouwbare sensortechnologieën. We kijken ernaar uit om de opgedane connecties verder te ontwikkelen en onze bijdrage aan de agrarische technologie voort te zetten.

Voor degenen die niet in staat waren ons te bezoeken op Agritechnica, nodigen we u uit om onze website te bezoeken en meer te ontdekken over hoe onze sensortechnologieën uw landbouwtoepassingen kunnen verbeteren. Onze product selector is een handige tool om de juiste sensoroplossing voor uw specifieke behoeften te vinden.

Bekijk hier onze handige product selector Product selector! 

DIS makes sense!


Meer nieuws

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Uitgelicht

Contact

DIS Sensors bv
Oostergracht 40               
3763 LZ Soest  
Nederland  
   
Telefoon  
Algemeen: +31 (0)35 603 81 81
Technisch: +31 (0)35 603 81 88
   
E-mail  
Algemeen: info@dis-sensors.nl
Verkoop: sales@dis-sensors.nl
Technisch: support@dis-sensors.nl
   
KvK: 31031359
btw: NL008173278B01
   
LinkedIn  
   
   
Privacy Statement  
Cookies  
©2024 |
DIS Sensors is onderdeel van Rotero Holding

Product Selector